Antena 3 CNN Coronavirus Un bărbat din Hunedoara a încălcat carantina pentru COVID-19 și s-a dus la Poliție să își schimbe buletinul

Un bărbat din Hunedoara a încălcat carantina pentru COVID-19 și s-a dus la Poliție să își schimbe buletinul

Un bărbat de 53 de ani, din Hunedoara, aflat în carantină pentru noul coronavirus, a încălcat restricțiile și s-a dus la serviciul local de evidenţa populaţiei pentru a-şi reinoi cartea de identitate. Acesta figura în carantină din 6 decembrie până pe 19 decembrie, dar a mers la SPCLEP Hunedoara deoarece îi expirase buletinul.

Un bărbat din Hunedoara a încălcat carantina pentru COVID-19 și s-a dus la Poliție să își schimbe buletinul
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    09 Dec 2020   •   19:15

Incidentul a fost sesizat Poliţiei marti, de catre angajaţii SPCLEP Hunedoara, care au anunţat că la ghişeul de lucru cu publicul s-a prezentat o persoană care figura în carantină la domiciliu până pe 19 decembrie.

"Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 53 de ani, din municipiul Hunedoara, care figura în carantină din data de 6 decembrie până în data de 19 decembrie, dar care s-a prezentat la SPCLEP Hunedoara deoarece îi expirase buletinul", confrom ISU Hunedoara, citat de presa locală.

Hunedoreanul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei pentru încălcarea restricțiilor impuse de carantină.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close