Antena 3 Coronavirus Vești bune pentru pensionari. Bătrânii se vor putea deplasa pentru tratament şi în afara intervalului 11-13

Vești bune pentru pensionari. Bătrânii se vor putea deplasa pentru tratament şi în afara intervalului 11-13

de S.T.    |    29 Mar 2020   •   21:14
Vești bune pentru pensionari. Bătrânii se vor putea deplasa pentru tratament şi în afara intervalului 11-13
Sursa foto: Pixabay.com

Ministrul de Interne anunță noi reguli pentru români.

Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament şi în afara intervalului 11-13.

„Am clarificat cu privire la circulaţia pesoanelor de peste 65 de ani un interval orar în care pot rezolva și probleme de natură medicală - tratamente oncologice, dializă - deplasare care se poate face cu mijoace proprii sau cu ale familiei, mijloace sanitare - acestea pe întreaga perioadă a zilei.

Am permis deplasarea în afara gospodăriei persoanelor de peste 65 de ani, între 20 - 21 pentru nevoile animalelor de companie. Nu este nevoie în acest caz de declaraţie”, a precizat ministrul Marcel Vela, duminică, la sediul MAI.

Tot în cazul persoanelor de peste 65 de ani au fost clarificate condiţiile în care pot fi sprjiniţi de către operatorii economici care desfăşoară activităţi comerciale aprobate anterior - produse sanitare, alimentare - astfel încât între 11 - 13 să faciliteze cu prioritate accesul persoanelor de peste 65 de ani în spaţiile comerciale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close