Antena 3 CNN Coronavirus Bogdan Chirieac, despre demisia lui Costache. „Au sărit cu picioarele pe el. Ministrul se întoarce la meseria sa, unde a fost în frunte”

Bogdan Chirieac, despre demisia lui Costache. „Au sărit cu picioarele pe el. Ministrul se întoarce la meseria sa, unde a fost în frunte”

Analistul Bogdan Chirieac susține că Victor Costache și-a dat demisia de onoare din fruntea Ministerului Sănătății, după ce politicienii ”au sărit cu picioarele pe el”, ca urmare a declarațiilor privind testarea tuturor bucureștenilor la COVID 19, așa cum recomandă OMS.

Bogdan Chirieac, despre demisia lui Costache. „Au sărit cu picioarele pe el. Ministrul se întoarce la meseria sa, unde a fost în frunte”
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2020   •   11:08

”Ministrul Costache, până să vină în Guvern, nu a fost șomer, așa cum a fost premierul până să fie premier, a fost medic cardiolog, chirurg de renume. Victor Costache nu a mai suportat și se întoarce la meseria sa unde a fost în frunte. Au sărit cu picioarele pe el. De ce? Pentru că Victor Costache a cerut să fie testat tot Bucureștiul, cum se întâmplă în toată lumea civilizată? Și probabil Ludovic Orban nu a fost de acord cu așa ceva. Acesta o fi fost motivul. Ministrul Costache a cerut foarte clar, ca medic, ca om care salvează vieți, nu ca fost șomer devenit brusc premier, testarea tuturor locuitorilor din București. Eu cred că trebuie mers mai departe cu testarea, cum a zis Organizația Mondială a Sănătății”, a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a dat demisia. Secretarul de stat Nelu Tătaru va prelua interimar conducerea

„Eu am fost șocat de faptul că medicii se apără împotriva molimei cu saci de gunoi legați cu feșe. Atât a putut să facă administrația din România în acest moment. Și da, și eu consider că gestul lui Victor Costache e un lucru de onoare. E medic, înțelege și nu îți poți lega numele de ce se întâmplă acum în România”, a mai spus Chirieac.
 

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close