Antena 3 CNN Coronavirus Un bărbat convins că are COVID s-a închis 10 ore în mașină

Un bărbat convins că are COVID s-a închis 10 ore în mașină

Un bărbat din Beijing, convins că are COVID, s-a sigilat în propria mașină timp de 10 ore, într-o unitate de carantină improvizată.

Un bărbat convins că are COVID s-a închis 10 ore în mașină
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    02 Mai 2022   •   09:19

Bărbatul a avut decoratori în casă, când a fost informat că unul, sau mai mulți dintre ei, au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Auzind asta, a ieșit afară, s-a urcat în mașina lui și nu s-a clintit până la ora 22:00 în acea seară - nici măcar nu s-a obosit să facă un test.

”Știam că șansele mele de a fi infectat sunt foarte mari, așa că am încercat să evit contactul cu oricine”, a explicat ulterior bărbatul precaut.

”Imediat după ce am aflat despre asta, am rămas în mașina mea fără să deschid măcar geamul. Am făcut-o pentru sănătatea publică”.

În ciuda faptului că izolarea sa a fost cel puțin inițial autoimpusă, fotografiile făcute la fața locului arată că mașina lui a fost închisă din exterior cu o notificare oficială de carantină COVID-19. El nu a spus cine a pus banda în jurul vehiculului, dat fiind că era blocat înăuntru.

Pe la ora 17 i s-a făcut foame și a comandat KFC, dar nici atunci nu a ieșit din mașină.

„A fost o livrare fără contact”, a spus el, potrivit The Sun.

„Curierul mi-a pus mâncarea lângă mașină și m-am dus să o iau după ce a plecat”.

Agenția de stat China News Service a raportat despre situația bizară a bărbatului într-un efort aparent de a-i mobiliza pe alți rezidenți din Beijing să ia măsuri similare în cazul în care ar fi expuși la COVID-19.

Marile orașe ale Chinei au fost forțate să adopte măsurile stricte de izolare, cetățenii din Shanghai au fost închii în propriile case în încercarea de a limita potențialele cazuri pozitive.

Cei 25 de milioane de locuitori din Shanghai sunt acum blocați de săptămâni din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID, deși în acest weekend unele restricții au fost în cele din urmă slăbite după două zile consecutive de zero cazuri în afara zonelor de carantină.

×
Subiecte în articol: shanghai Beijing COVID-19 coronavirus masina
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close