Impărțea pe stradă broșura ”Adevărul despre noul vaccin ARN COVID-19”: ”Noul vaccin este joaca de-a Dumnezeu”

de Silvia Țigănilă    |    08 Feb 2021   •   17:21
Impărțea pe stradă broșura ”Adevărul despre noul vaccin ARN COVID-19”: ”Noul vaccin este joaca de-a Dumnezeu” Hepta

Un bărbat a fost prins de polițiști, pe o stradă din Focșani, în timp ce distribuia reviste/broșuri intitulate ”Adevărul despre noul vaccin ARN COVID-19” atât cetățenilor în trecere cât și comercianților din zonă.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani - Biroul Investigații Criminale s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicare de informații false, faptă prevăzută și pedepsită de art.  404 din Codul Penal, de către un bărbat, din județul Argeș.

Astfel, luni, 8 februarie, în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică au identificat pe o stradă din municipiul Focșani, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce distribuia reviste/broșuri intitulate ”Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19” atât cetățenilor în trecere cât și comercianților din zonă.

Distribuia reviste numite ”Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19”

”Noul vaccin este joaca de-a Dumnezeu”

Bărbatul a relatat polițiștilor că ar fi distribuit circa 30-40 de reviste până la momentul în care a fost legitimat precum și faptul că nu are studii medicale, revista conținând informații sintetizate de acesta din cărți sau de pe anumite pagini de internet. 

 Cercetările în acest caz continuă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close