Antena 3 Coronavirus Un bunic din Gorj a dansat de bucurie, după ce s-a vindecat de coronavirus, în fața spitalului

Un bunic din Gorj a dansat de bucurie, după ce s-a vindecat de coronavirus, în fața spitalului

27 Mai 2020   •   17:39
Un bunic din Gorj a dansat de bucurie, după ce s-a vindecat de coronavirus, în fața spitalului

Un bunic din Gorj, care și-a crescut nepoata singur și ambii s-au infectat cu coronavirus, a dansat de bucurie, astăzi, când a fost externat din spital după ce medicii au declarat că s-a vindecat de Covid-19.

Povestea din spatele imaginilor este una de-a dreptul tulburătoare.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost internat, împreună cu nepoata sa, în vârstă de 14 ani, la Spitalul Târgu Cărbunești, după ce ambii s-au infectat cu coronavirus.

Fata s-a vindecat mai repede de Covid-19, însă nu a vrut să își părăsească bunicul care a crescut-o și astfel a obținut permisiunea medicilor de a sta în continuare într-un pavilion special al spitalului.

Astăzi, cei doi au plecat acasă, după ce bunicul s-a vindecat de coronavirus, iar medicii i-au dat voie să plece acasă, împreună cu nepoata lui.

La ieșirea din spital, bunicul a dansat minute în șir, de bucurie că s-a vindecat și că se poate întoarce acasă cu nepoata pe care a crescut-o de mică.

Bunicul și nepoata, uniți de o tragedie

Cei doi sunt de nedespărțit de 14 ani și au fost uniți de o tragedie uriașă produsă atunci când fata era doar un bebeluș de câteva zile.

Părăsită de părinții care au plecat în Franța, iar apoi s-au despărțit și s-au recăsătorit, fata a rămas în grija bunicilor.

Pe când era numai un bebeluș, o explozie uriașă le-a distrus casa din Gorj, iar bunica și străbunica fetei au murit.

Copila și bunicul ei au supraviețuit, iar de atunci au rămas nedespărțiți.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close