Antena 3 Coronavirus Carmen Avram, despre coronavirus. Ce ne va salva de haos

Carmen Avram, despre coronavirus. Ce ne va salva de haos

29 Feb 2020   •   20:58
Carmen Avram, despre coronavirus. Ce ne va salva de haos
Sursa foto: Foto: Facebook/Carmen Avram

Carmen Avram susține că disciplina sevară și măsurile rapide de prevenție luate de autorități sunt ceea ce ne vor salva de haos. Anunțul vine în contextul apariției coronavirusului în România.

”Disciplina severa şi măsurile rapide de prevenție luate de autorități sunt ceea ce ne vor salva de haos. Din toate analizele publicate în presa internațională reiese că noul coronavirus nu e atât de periculos din cauza simptomelor, cât e din cauza rapidității cu care se răspândeşte. 

Dacă nu dăm curs recomandărilor specialiştilor, rata de infectare va fi foarte mare. Spitalele vor fi luate cu asalt, personalul medical va fi copleşit, tratamentul va deveni insuficient, panica se va instala, urmată de haos, firmele îşi vor închide porțile, magazinele nu vor mai avea de unde să se aprovizioneze, economia se va prăbuşi. E valabil pentru toate țările, nu doar pentru România. 

Pericolul stă, deci, şi în coronavirus, dar, mai ales, în ceea ce se va întâmpla după coronavirus. Trebuie să ascultăm cu atenție ce ni se spune şi să respectăm ce ni se recomandă! Dacă vom pleca de la ideea că ştim noi mai bine, că e o "vrăjeală" şi "doar o răceală, uite că de la gripă mor mai mulți", calea va fi deschisă spre vremuri pe care niciunul dintre noi nu vrea -şi nici nu ştie cum- să le trăiască. Nu degeaba a luat China măsuri fără precedent. Respectați recomandările specialiştilor cu strictețe! Doar aşa vom putea traversa lin această perioadă tulbure”, a scris Carmen Avram, pe contul personal de Facebook.

×
Subiecte în articol: carmen avram coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close