Antena 3 Coronavirus Carmen Avram, după ce Italia a anunțat că închide tot: Mi-e teamă. Și consecințele nici nu cred că le putem anticipa

Carmen Avram, după ce Italia a anunțat că închide tot: Mi-e teamă. Și consecințele nici nu cred că le putem anticipa

11 Mar 2020   •   23:18
Carmen Avram, după ce Italia a anunțat că închide tot: Mi-e teamă. Și consecințele nici nu cred că le putem anticipa
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3

Carmen Avram a vorbit despre decizia Italiei de a închide toate barurile, restaurantele, hotelurile, frizeriile și centrele estetice.

"Va fi devastator pentru Italia și pentru țările care sunt în relație cu Italia, dar cred că cel mai grav este crearea acestui precedent și semnalul pe care-l dă Italia, dacă se autoizolează și se închide, va fi un motiv și un pretext mai bun și pentru alte state care se tem, inclusiv cele care au mai puțin cazuri. Slovacia știu că vorbea de ceva vreme și dădea semne că ar vrea să-și închidă granițele. Cred că va urma o epidemie de granițe închise în Europa.

Mi-e teamă. Și consecințele nici nu cred că le putem anticipa pentru că tot ce trăim acum e premieră absolută în viața a trei generații practic", a declarat Carmen Avram, la B1 TV. 

Italia închide toate activitățile comerciale. Rămân deschise doar farmaciile și magazinele alimentare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close