Antena 3 Coronavirus Ce e mai rău abia acum urmează! Anunțul a fost făcut de directorul Organizației Mondiale a Sănătății

Ce e mai rău abia acum urmează! Anunțul a fost făcut de directorul Organizației Mondiale a Sănătății

de Laura Dinu    |    30 Iun 2020   •   14:36
Ce e mai rău abia acum urmează! Anunțul a fost făcut de directorul Organizației Mondiale a Sănătății
Sursa foto: Hepta

Pandemia este departe de sfârșit! Este avertismentul Organizației Mondiale a Sănătății care îndeamnă toate statele de pe glob să depășească disputele politice și să lupte împotriva coronavirusului la unison.

Avertismentul OMS vine în contextul în care mai multe țări virusul pare să revină în forță în urma măsurilor de relaxare. 

Marea Britanie a luat decizia de a reintroduce măsuri stricte de combatere a virusului în Leichester după ce s-a confruntat cu o creștere alarmantă a numărului de cazuri. 

Dincolo de ocean, multe state au decis să își amâne redeschiderea economiilor dat fiind numărul crescut de infectări. 

OMS: Numărul îmbolnăvirilor va crește! Ce e mai rău, abia acum urmează!

Directorul Organizației Mondiale a Sănătății a avertizat că noul coronavirus va infecta mult mai mulți oameni dacă guvernele lumii nu vor lua măsurile necesare. Acesta a dat exemplul Germaniei, Japoniei și Coreei de Sud. Acestea sunt țări cau au impus măsuri stricte în perioada pandemiei și care s-au axat pe o testare amplă a populației.

Ce e mai rău, abia acum urmează! Îmi pare rău să spun asta, dar cu acest tip de mediu și condiții, ne temem de ce e mai rău. De aceea trebuie să acționăm împreună”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul Organizației Mondiale a Sănătății. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close