Antena 3 CNN Coronavirus Centru de testare COVID-19 pe Aeroportul Otopeni. Rezultatele, gata în 6 ore pentru PCR şi 15 minute pentru testele rapide

Centru de testare COVID-19 pe Aeroportul Otopeni. Rezultatele, gata în 6 ore pentru PCR şi 15 minute pentru testele rapide

Primul centru de testare COVID-19 dintr-un aeroport din România va fi deschis din 1 aprilie, la Otopeni. Rezultatele vor fi gata în 6 ore pentru RT-PCR şi în 15 minute în cazul testelor rapide, iar preţurile variază, în funcţie de intervalul orar în care este recoltată proba.

Centru de testare COVID-19 pe Aeroportul Otopeni. Rezultatele, gata în 6 ore pentru PCR şi 15 minute pentru testele rapide
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    31 Mar 2021   •   12:43

Centrul de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă va avea program non-stop. Pacienţii îşi vor putea solicita rezultatul testului în formă printată, atât în română cât şi în engleză, dar şi prin e-mail şi chiar QR Code.

Preţurile testelor diferă în funcţie de intervalul orar în care sunt recoltate probele, dar şi de tipul de test pe care o persoană îl efectuează.

"Asigurarea tuturor condiţiilor necesare unei călătorii în siguranţă constituie principala preocupare a CN Aeroporturi Bucureşti.

Rămânem fideli misiunii noastre de a oferi pasagerilor facilităţi şi servicii la standarde internaţionale în contextul mondial al pandemiei de Covid-19", a explicat Cosmin Cătălin Peşteşan, Director General al CN Aeroporturi Bucureşti, potrivit Ziarul Financiar.

Cât costă un test COVID-19 pe Aeroportul Otopeni

Centrul de testare are program non-stop, iar preţurile diferă în funcţie de ora la care probele sunt recoltate.

Astfel, un pacient va plăti 350 de lei, pentru un test RT-PCR, efectuat între 08.00 - 20.00 şi 390 de lei dacă proba este recoltată în intervalul 20.00 - 08.00.

Pentru un test rapid antigen, preţul este de 150 de lei între 08.00 - 20.00 şi 170 de lei între 20.00 şi 08.00.

Laboratorul partener SYNLAB este prezent şi în aeroporturile din Portugalia (Lisboa, Faro, Madeira, Porto); Columbia (Bogota); UK; Germania; Estonia (Tallin).
 

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close