Antena 3 Coronavirus Centru de testare COVID-19 pe Aeroportul Otopeni. Rezultatele, gata în 6 ore pentru PCR şi 15 minute pentru testele rapide

Centru de testare COVID-19 pe Aeroportul Otopeni. Rezultatele, gata în 6 ore pentru PCR şi 15 minute pentru testele rapide

de Maria Zărnescu    |    31 Mar 2021   •   12:43
Centru de testare COVID-19 pe Aeroportul Otopeni. Rezultatele, gata în 6 ore pentru PCR şi 15 minute pentru testele rapide
Sursa foto: Hepta

Primul centru de testare COVID-19 dintr-un aeroport din România va fi deschis din 1 aprilie, la Otopeni. Rezultatele vor fi gata în 6 ore pentru RT-PCR şi în 15 minute în cazul testelor rapide, iar preţurile variază, în funcţie de intervalul orar în care este recoltată proba.

Centrul de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă va avea program non-stop. Pacienţii îşi vor putea solicita rezultatul testului în formă printată, atât în română cât şi în engleză, dar şi prin e-mail şi chiar QR Code.

Preţurile testelor diferă în funcţie de intervalul orar în care sunt recoltate probele, dar şi de tipul de test pe care o persoană îl efectuează.

"Asigurarea tuturor condiţiilor necesare unei călătorii în siguranţă constituie principala preocupare a CN Aeroporturi Bucureşti.

Rămânem fideli misiunii noastre de a oferi pasagerilor facilităţi şi servicii la standarde internaţionale în contextul mondial al pandemiei de Covid-19", a explicat Cosmin Cătălin Peşteşan, Director General al CN Aeroporturi Bucureşti, potrivit Ziarul Financiar.

Cât costă un test COVID-19 pe Aeroportul Otopeni

Centrul de testare are program non-stop, iar preţurile diferă în funcţie de ora la care probele sunt recoltate.

Astfel, un pacient va plăti 350 de lei, pentru un test RT-PCR, efectuat între 08.00 - 20.00 şi 390 de lei dacă proba este recoltată în intervalul 20.00 - 08.00.

Pentru un test rapid antigen, preţul este de 150 de lei între 08.00 - 20.00 şi 170 de lei între 20.00 şi 08.00.

Laboratorul partener SYNLAB este prezent şi în aeroporturile din Portugalia (Lisboa, Faro, Madeira, Porto); Columbia (Bogota); UK; Germania; Estonia (Tallin).
 

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close