Antena 3 CNN Coronavirus Cluj-Napoca a atins cea mai mare rată de vaccinare din țară, 40% au primit serul împotriva COVID-19

Cluj-Napoca a atins cea mai mare rată de vaccinare din țară, 40% au primit serul împotriva COVID-19

Cluj-Napoca a atins un prag foarte important în lupta cu COVID-19, orașul are cea mai mare rată de vaccinare din țară, 40% dintre clujeni au primit vaccinul iar numărul persoanelor infectate au scăzut considerabil.

Cluj-Napoca a atins cea mai mare rată de vaccinare din țară, 40% au primit serul împotriva COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Ruxandra Rădulescu    |    28 Apr 2021   •   13:36

Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare rată de vaccinare, 40% dintre cetățeni au primit vaccinul împotriva COVID-19, iar rata de infectare a căzut în timp record de la 8% la 3,16%, potrivit ultimelor statistici publicate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj.

Restricțiile de weekend au fost ridicate în Cluj, magazinele și terasele pot fi frecventate până la ora 21.00, însă circulația rămâne restricționată în intervalul 22.00 şi 05.00 dimineaţa.

Scăderea ratei de infectare în Cluj a scăzut după impunerea unor restricții suplimentare mai dure, informează zcj.ro.

"La Cluj oamenii sunt responsabili şi cu ajutorul sistemului medical şi al cetăţenilor plus al administraţiei locale şi judeţene, o apucăm încet dar sigur oe o traiectorie bună”, a declarat primarul Emil Boc.

Românii care au cont pe platforma de vaccinare vor putea programa alte 1000 de persoane

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu a anunțat recent că românii care au cont pe platforma de vaccinare vor putea să programeze până la 1000 de persoane față de 9 cât era posibil inițial.

Până astăzi, 28 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.051.779 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 983.040 de pacienți au fost declarați vindecați.

×
Subiecte în articol: COVID-19 Cluj-Napoca
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close