Antena 3 CNN Coronavirus Un constănţean, uitat de autorităţi în autoizolare: „Îmi este frică să nu fiu amendat când voi ieși din casă!”

Un constănţean, uitat de autorităţi în autoizolare: „Îmi este frică să nu fiu amendat când voi ieși din casă!”

Un constănțean spune că a fost uitat de autorități după ce a intrat în autoizolare.

Un constănţean, uitat de autorităţi în autoizolare: „Îmi este frică să nu fiu amendat când voi ieși din casă!”
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
de S.T.    |    15 Apr 2020   •   12:27

Cosmin s-a întors în țară la începutul lunii aprilie, din Olanda. După ce a completat declarația pe propria răspundere la intrarea în țară, pe Aeroportul Otopeni, constănțeanul a intrat în izolare pentru 14 zile.

„De atunci și până în prezent, nu m-a băgat nimeni în seamă. Vineri, 17 aprilie, trebuie să ies din izolare. Am sunat la ISU, Poliție, DSP, 112, dar nimeni nu știe nimic. Mi s-a spus că va veni cineva să mă vadă doar dacă îmi este rău, dar nu am prezentat deloc simptome. Eu nu m-am dus acasă, pentru că mama mea este în vârstă și nu vreau să fie un pericol”, a declarat acesta pentru replicaonline.ro.

„Sâmbătă ar trebui să mă duc acasă, dar nu știu ce să fac. Îmi este frică să nu fiu amendat, când o să ies din casă, pentru că nimeni nu îmi spune nimic. Am colegi șoferi care îmi spun că au primit vizite din partea polițiștilor, pentru a-i controla dacă respectă izolarea. Am înțeles că ar trebui să primesc o foaie din partea polițiștilor. Dacă ei mă prind fără foaie, risc să stau 14 zile în carantină și să primesc amendă”, a mai declarat bărbatul.
 

×
Subiecte în articol: constănțean autoizolare amenda
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close