Antena 3 CNN Coronavirus Trei copii dintr-un centru rezidenţial al DGASPC Gorj, infectaţi cu coronavirus

Trei copii dintr-un centru rezidenţial al DGASPC Gorj, infectaţi cu coronavirus

Trei copii de la un centru rezidențial al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au fost infectați cu coronavirus.

Trei copii dintr-un centru rezidenţial al DGASPC Gorj, infectaţi cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
26 Mai 2020   •   13:15

De asemenea, cinci angajați care lucrează acolo au fost diagnosticați cu acest virus, potrivit Biroului de presă al instituției.

"În urma testărilor efectuate în cadrul anchetei epidemiologice demarate de către Direcţia de Sănătate Publică Gorj la nivelul centrului rezidenţial subordonat DGASPC Gorj, unde au fost confirmate cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus, în rândul personalului, s-au confirmat cazuri pozitive şi în rândul beneficiarilor. DSP Gorj ne-a fost comunicat, până la această oră, trei rezultate pozitive la copii. Menţionăm faptul că ieri (luni n.r.) s-au recoltat probe de la 36 de beneficiari. Aşteptăm să ne fie comunicate şi celelalte rezultate. Copiii sunt asimptomatici. Ei vor fi internaţi la Spitalul COVID, secţia Pediatrie", a transmis directorul DGASPC Gorj, Laurenţiu Diaconescu.

Ceilalţi beneficiari şi angajaţi din centru nu prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus, starea lor de sănătate fiind bună.

În instituția respectivă există un număr de 80 de angajați și 36 de copii.

 

×
Subiecte în articol: Gorj coronavirus
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close