Antena 3 Coronavirus Un bărbat a decedat la doar 5 zile după externarea din spital, vindecat de coronavirus

Un bărbat a decedat la doar 5 zile după externarea din spital, vindecat de coronavirus

de L.D.    |    05 Mar 2020   •   14:12
Un bărbat a decedat la doar 5 zile după externarea din spital, vindecat de coronavirus
Sursa foto: antena3

Un bărbat din Wuhan a murit după ce a fost externat din spital, fiind vindecat de coronavirus.

Bărbatul din Wuhan a decedat la 5 zile după ce fusese externat dintr-un spital construit special pentru cei infectați cu noul coronavirus, din cauza unei insuficiențe respiratorii. .

Raportul, eliminat ulterior, arată că bărbatul în vârstă de 36 de ani fusese internat la spitalul construit pentru a trata pacienții cu simptome ușoare și moderate, pe data de 12 februarie. 

Acesta a fost externat după 2 săptămâni, cu recomandarea de a sta într-un hotel, în carantină, timp de 14 zile, scrie Mediafax.

Potrivit soției acestuia, bărbatul a început să se simtă rău la 2 zile după externare, moment în care a fost transportat la spital, unde a și decedat.

În certificatul de deces eliberat de comisia de sănătate din Wuhan este menționată drept cauză directă virusul COVID 19.

De asemenea, spitalul Fangcang a emis o notă urgentă prin care arată că mai mulți pacienți externați s-au îmbolnăvit din nou. Spitalul a început să facă de astăzi teste de anticorpi la toți pacienții înainte de externare, pentru a se asigura că sunt recuperați complet.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close