Antena 3 CNN Coronavirus Un bărbat a decedat la doar 5 zile după externarea din spital, vindecat de coronavirus

Un bărbat a decedat la doar 5 zile după externarea din spital, vindecat de coronavirus

Un bărbat din Wuhan a murit după ce a fost externat din spital, fiind vindecat de coronavirus.

Un bărbat a decedat la doar 5 zile după externarea din spital, vindecat de coronavirus
Sursa foto: antena3
05 Mar 2020   •   14:12

Bărbatul din Wuhan a decedat la 5 zile după ce fusese externat dintr-un spital construit special pentru cei infectați cu noul coronavirus, din cauza unei insuficiențe respiratorii. .

Raportul, eliminat ulterior, arată că bărbatul în vârstă de 36 de ani fusese internat la spitalul construit pentru a trata pacienții cu simptome ușoare și moderate, pe data de 12 februarie. 

Acesta a fost externat după 2 săptămâni, cu recomandarea de a sta într-un hotel, în carantină, timp de 14 zile, scrie Mediafax.

Potrivit soției acestuia, bărbatul a început să se simtă rău la 2 zile după externare, moment în care a fost transportat la spital, unde a și decedat.

În certificatul de deces eliberat de comisia de sănătate din Wuhan este menționată drept cauză directă virusul COVID 19.

De asemenea, spitalul Fangcang a emis o notă urgentă prin care arată că mai mulți pacienți externați s-au îmbolnăvit din nou. Spitalul a început să facă de astăzi teste de anticorpi la toți pacienții înainte de externare, pentru a se asigura că sunt recuperați complet.

×
Subiecte în articol: barbat decedat Wuhan
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close