Antena 3 Coronavirus Gabriela Firea, primar general al Capitalei: „Eu aş fi închis şi metroul! Este o sursă de răspândire a oricărui virus!”

Gabriela Firea, primar general al Capitalei: „Eu aş fi închis şi metroul! Este o sursă de răspândire a oricărui virus!”

de S.T.    |    12 Mar 2020   •   00:20
Gabriela Firea, primar general al Capitalei: „Eu aş fi închis şi metroul! Este o sursă de răspândire a oricărui virus!”

Gabriela Firea a explicat că este dispusă să ia toate măsurile care se impun pentru a stopa răspândirea coronavirusului. „Eu aş fi închis şi metroul!”, a spus Gabriela Firea, miercuri seară, la Xtra Night Show.

„Eu sunt pentru măsuri ceva mai drastice, pentru că doar acestea protejează populația. (...) Eu aș fi închis și metroul. E o sursă de aglomerație și de răspândirea a oricărui virus(...). Am spus că trebuie închise locurile de joacă, sălile de cinema din malluri, locurile unde se mănâncă, se stă la o cafea. Nu mai este momentul să stăm în astfel de spații cu persoane care vin din foarte multe zone, care s-au întâlnit poate cu persoane venite din Italia. Trebuie să ne protejăm”, a spus Gabriela Firea.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat miercuri că epidemia de Covid-19 poate fi caracterizată ca pandemie.

Gabriela Firea: Eu aş fi închis şi metroul! Este o sursă de răspândire a oricărui virus!

De la descoperirea coronavirusului în Wuhan (China), peste 118.000 de oameni din mai multe de 110 ţări au fost infectaţi.

Numărul deceselor la nivel mondial a depăşit 4.200.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close