Antena 3 Coronavirus Becali a cumpărat un camion de produse şi le-a donat la Matei Balş. "Mi-au trimis o listă lungă, că nu aveau nimic în spital. Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!”

Becali a cumpărat un camion de produse şi le-a donat la Matei Balş. "Mi-au trimis o listă lungă, că nu aveau nimic în spital. Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!”

de M.Z.    |    17 Mar 2020   •   09:59
Becali a cumpărat un camion de produse şi le-a donat la Matei Balş. "Mi-au trimis o listă lungă, că nu aveau nimic în spital. Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!”
Sursa foto: Arhiva Agerpres

Gigi Becali a făcut o donaţie considerabilă Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balş, în plină pandemie de coronavirus, după ce conducerea unităţii medicale i-a solicitat ajutorul săptămâna trecută.

Patronul FCSB a cumpărat un camion (la propriu) de produse și le-a donat la ”Matei Balș”, după ce scrisoarea de acolo l-a emoționat până la lacrimi, potrivit cancan.ro.

”Cei de la Matei Balș mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. 

Iar astăzi (luni - n.r.) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!”, a spus Gigi Becali.

Săptămâna trecută, un medic care lucrează la Institutul Matei Balș din Capitală dezvăluia, sub protecția anonimatului, că în unitatea spitalicească nu mai există nici măști și nici halate de unică folosiță. 

În plus, a subliniat acesta, personalul medical nu are cum să-i ajute pe cei depistați pozitiv cu coronavirus.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close