Antena 3 Coronavirus Streinu-Cercel despre românii din Italia: „Dacă nu au nevoie să vină acasă, să nu vină”

Streinu-Cercel despre românii din Italia: „Dacă nu au nevoie să vină acasă, să nu vină”

de S.T.    |    05 Mar 2020   •   15:53
Streinu-Cercel despre românii din Italia: „Dacă nu au nevoie să vină acasă, să nu vină”
Sursa foto: Antena 3

Profesorul Adrian Streinu-Cercel îi sfătuiește pe românii din Italia să nu vină în România cu ocazia sărbătorilor pascale.

„Dacă nu au o nevoie anume să vină, să nu vină, dacă trebuie să vină în mod obligatoriu să ia în calcul că ar putea fi izolați la domiciliu.

Dacă vin din anumite arii în ajun de Paște, s-ar putea să aibă o surpriză, în funcție de evoluția contextului epidemiologic, să fie puși în izolare la domiciliu sau chiar în carantină instituționalizată dacă vin din zone unde există în circulație acest virus”, a declarat profesorul Streinu-Cercel la Medika Tv.

„Evident că dacă vor să vină acasă nu-i poți opri, dar s-ar putea să nu stea acasă cu cei dragi de Paște, ci să stea în în carantină sau în izolare la domiciliu, fără contact  cu cei din interior.

Dacă cineva își imaginează că nu avem acces la toate datele se înșeală, nu mai e nimic secret în această lume, în condiții speciale avem acces la toate datele, e o problemă de sănătate publică la nivel global”, a adăugat profesorul Cercel. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close