Antena 3 CNN Coronavirus Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale unde pot fi tratați cei depistați cu coronavirus

Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale unde pot fi tratați cei depistați cu coronavirus

Cristian Ronaldo se implică în criza provocată de COVID-19 în Europa. Fotbalistul de la Juventus a anunțat că își transformă lanțul de hoteluri din Portugalia în spitale unde pot fi tratați cei diagnosticați cu coronavirus.

Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale unde pot fi tratați cei depistați cu coronavirus
Sursa foto: Facebook/ Cristiano Ronaldo
15 Mar 2020   •   13:02

Sportivul a spus că va suporta toate cheltuielile aferente, începând cu salariile doctorilor şi asistenţilor medicali.

Anunțul a fost făcut de Paula Carvalho, responsabila pentru educație și formare în Portugalia. În țara natală, Ronaldo deține două două hoteluri, unul în Lisabona și unul în Funchal, potrivit Marca.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese. Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a scris Cristiano Ronaldo, pe pagina de Instagram.

Cristiano Ronaldo se află în momentul de față în carantină în locuința sa din Madeira, după ce colegul său din echipa Juventus, Daniele Rugani, a fost testat pozitiv cu coronavirus zilele trecute.

Fotbalistul a plecat în Portugalia, țara sa natală, pentru a-și vizita mama, care a suferit un accident vascular cerebral. Iar acum nu se mai poate întoarce în Italia, având în vedere situația de criză cauzată de răspândirea coronavirusului.

×
Subiecte în articol: Juventus Cristiano Ronaldo coronavirus
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close