Antena 3 CNN Coronavirus BBC: Cum sună, de fapt, tusea provocată de coronavirus - AUDIO

BBC: Cum sună, de fapt, tusea provocată de coronavirus - AUDIO

Din ce în ce mai mulți oameni devin îngrijorați că au fost infectați cu coronavirus, la primele simptome ale unei viroze, după ce COVID 19 a ucis peste 8.200 de oameni în întreaga lume.

BBC: Cum sună, de fapt, tusea provocată de coronavirus - AUDIO
Sursa foto: Pixabay
19 Mar 2020   •   16:45

Cele două simptome cheie în infecția cu coronavirus sunt tusea și febra. Însă ele pot apărea și în cazul unei viroze obișnuite, așa că devine dificil de diferențiat între cele două afecțiuni, în absența unui specialist.

O înregistrare audio a Laurei Foster, de la BBC, le arată oamenilor cum sună de fapt tusea uscată specifică infecției cu coronavirus.

„Cele două simptome principale ale coronavirusului sunt: o tuse uscată continuă și/sau febră. Dacă strănutați des, vă curge nasul sau aveți dureri de cap, este posibil să fiți bolnavi, dar nu de coronavirus. 

Și cum sună, mai exact, o tuse uscată continuă?

Ei bine, este acea tuse la care nu există mucoasă sau flegmă. Practic nu există nici o substanță care să îți ajute gâtul la tuse”, spune Laura Foster.

×
Subiecte în articol: coronavirus tuse Laura Foster
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close