Antena 3 CNN Coronavirus Dan Bittman: "Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante"

Dan Bittman: "Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante"

Dan Bittman, solistul trupei "Holograf", un puternic contestator al măsurilor luate de autorități în criza COVID-19, a făcut o declarație care a surprins pe toată lumea, atunci când a fost întrebat despre situația din România: "Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante".

Dan Bittman: "Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante"
de Alin Tarnovschi    |    22 Oct 2020   •   12:00

"Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii.

Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul", a fost declarația șocantă a lui Dan Bittman la Gândul Live.

Seara trecută, Dan Bittman a fost invitatul lui Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei, acolo unde a vorbit despre aceleași lucruri în care crede cu tărie și despre care a spus că fac rău României și românilor.

Pericolul există (...) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (...)

Dan Bittman: Gândiți cu mințile voastre. Nu vă lăsați influențați!

În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu', pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur.

De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (...) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (...)

Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român... Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general (...)

Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile", a declarat Dan Bittman la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Dan Bittman COVID-19 coronavirus
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close