Antena 3 Coronavirus Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași, mort de COVID. Demnitarul era internat la institutul Matei Balș

Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași, mort de COVID. Demnitarul era internat la institutul Matei Balș

de Andreea Cigolea    |    12 Oct 2020   •   10:17
Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași, mort de COVID. Demnitarul era internat la institutul Matei Balș

Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași și președintele PNL al filialei locale, a murit luni dimineață după ce a fost infectat cu coronavirus. Demnitarul avea 59 de ani și era internat la institutul Matei Balș încă dinainte de alegeri.

”Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. 

Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său.  Dumnezeu să-l odihnească în pace!” este comunicatul PNL.

Primarul nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa s-a deteriorat. 

Condoleanțe din partea premierului

”Această tristă veste că bunul nostru coleg a pierdut bătălia pentru viață în spitalul matei Balș. A fost infectat cu coronavirus. El nu a mai putut participa la campanie în ultima săptămână și după alegeri a luptat cu boala și a decedat în cursul acestei dimineți. Este o mare pierdere pentru noi. Avea și alte probleme de sănătate. Regret și transmit condoleanțe familiei. Era un om în putere, dar nu știi niciodată ce efecte are virusul și e clar că poate provoca decese” a spus Ludovic Orban la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Calarasi primar

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close