Antena 3 CNN Coronavirus Un traficant de droguri, fără permis, cu droguri în mașină și cu o lista cu datornici, oprește de curiozitate la un accident și este săltat de poliție

Un traficant de droguri, fără permis, cu droguri în mașină și cu o lista cu datornici, oprește de curiozitate la un accident și este săltat de poliție

Un traficant de droguri din județul Iași, mânat de curiozitate, a oprit să se uite la urmările unui accident mortal produs joi pe o șosea din județ. În timp ce făceau verificări legate de accident, polițiștii l-au observat pe bărbatul care se afla la volanul unei mașini roții, pentru că nu a respectat indicațiile lor și avea o atitudine suspectă. Ce-a urmat după pare rupt dintr-un film.

Un traficant de droguri, fără permis, cu droguri în mașină și cu o lista cu datornici, oprește de curiozitate la un accident și este săltat de poliție
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
de Mia Lungu    |    21 Ian 2021   •   20:00

Bărbatul a fost luat la întrebări de polițiști, iar agenții au decis să-i percheziționeze mașina. În urma controalelor, polițiștii au găsit în autoturism mai multe liste, cu sume de bani.

Suspectul a declarat că acestea erau legate de vânzarea ilegală de petarde pentru Crăciun și Revelion, dar după mai multe insistențe ale polițiștilor, a recunoscut că se ocupă și cu vânzarea de droguri: cumpăra cu 40 de lei și vindea cu 50-55 lei gramul de cannabis, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Polițiștii au descoperit și faptul că tânărul nu deținea permis de conducere deși se afla la volanul mașinii.

Șoferul, care a spus că îl cheamă Edi, ieșise cu mașina ca să cumpere carburant. Prins de polițiști, el s-a ales cu mai multe dosare penale.

"Fiind in derularea activitatilor specifice la accidentul rutier de la Scanteia, politistii Postului de Politie Ciurea au depistat un barbat care conducea un auto, fara a detine permis de conducere.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicala pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange. Cercetările continuă", au precizat reprezentanții poliției.

 

×
Subiecte în articol: croaziere vaccin COVID-19 restricţii
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close