Antena 3 CNN Coronavirus Noi detalii în cazul COVID 19 de la Gerota: „Managerul infectat cu coronavirus a fost izolat tot în spital”

Noi detalii în cazul COVID 19 de la Gerota: „Managerul infectat cu coronavirus a fost izolat tot în spital”

Managerul spitalului MAI „Dimitrie Gerota”, infectat cu coronavirus, a fost izolat tot în spital, unde corpul medical aștepta să fie testat.

Noi detalii în cazul COVID 19 de la Gerota: „Managerul infectat cu coronavirus a fost izolat tot în spital”
Sursa foto: Antena 3
18 Mar 2020   •   08:59

Peste 20 de angajați ai spitalului au fost descoperiți cu COVID-19, la 5 zile după ce testul managerului a ieșit pozitiv, mai scriu jurnaliștii Libertatea.

Totul a pornit de la un fost șef în Poliția Capitalei care nu a declarat la internare că a fost plecat într-o excursie în Israel, însă era infectat cu coronavirus

Marți seară, mai multe ambulanțe au ajuns la “Dimitrie Gerota” și i-au preluat pe cei din corpul medical, ducându-i la Spitalul Victor Babeș. “Nu sunt doar medici, există și doi pacienți infectați cu COVID-19”, au spus surse din spital.

Managerul instituției, testat pozitiv și el cu coronavirus, a rămas până acum izolat în spitalul Gerota. “Nu a fost dus de vineri la Victor Babeș, a rămas în Gerota. Azi dimineață era acolo, în Gerota. Se vor afla mai multe în perioada următoare”, au precizat sursele citate.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus gerota
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close