Antena 3 CNN Coronavirus Declarații șocante ale medicilor din Wuhan: Ni s-a spus să nu spunem adevărul! Știam asta de la început

Declarații șocante ale medicilor din Wuhan: Ni s-a spus să nu spunem adevărul! Știam asta de la început

Dezvăluiri şocante ale unor medici din Wuhan, oraşul în care a izbucnit pandemia de COVID-19.

Declarații șocante ale medicilor din Wuhan: Ni s-a spus să nu spunem adevărul! Știam asta de la început
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    20 Ian 2021   •   12:00

Sub protecţia anonimatului, doctorii au declarat că au ştiut încă din decembrie 2019 că noul coronavirus este periculos şi se transmite de la om la om, însă autorităţile din China le-au interzis să vorbească despre acest lucru.

”Ştiam cu toţii, nu ne îndoiam că virusul se transmite de la om la om.

La sfârşitul lunii decembrie (anul 2019, n.red.) ruda unui cunoscut de-al meu a murit din cauza acestui virus şi toţi din familie erau infectaţi. Şi pe acei oameni îi ştiam.

Ştiam că virusul se transmite de la om la om, dar, când am participat la o şedinţă la spital, ni s-a spus să nu spunem adevărul”, au declarat medicii. 

Cercetătorii din Wuhan recunosc că au fost mușcați de lilieci infectați cu COVID

Cercetătorii din cadrul laboratorului de cercetare din Wuhan au recunoscut că au fost mușcați de lilieci în timp ce recoltau probe dintr-o peșteră ce reprezintă o casă a liliecilor infectați cu COVID.

Unul dintre cercetători spune că dinții animalului i-au trecut prin mănușa de cauciuc precum un ac.

Potrivit imaginilor înregistrate de un echipaj de televiziune chinez și difuzate în 2017, personalul laboratorului manipula liliecii fără mănuși și lucra cu ”virușii vii” fără măști, încălcând astfel toate regulile de strictă siguranță impuse de Organizația Mondială a Sănătății. 

Dezvăluirile vor îngreuna ancheta Organizației Mondiale a Sănătății cu privire la originea noului coronavirus, scrie Daily Mail

×
Subiecte în articol: Wuhan
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close