Antena 3 CNN Coronavirus Două cadre medicale, confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar Foșcani. Clădirea, închisă pentru 48 de ore

Două cadre medicale, confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar Foșcani. Clădirea, închisă pentru 48 de ore

Două cadre medicale care lucrau într-un dintre laboratoarele Spitalului Militar din Foșcani au fost depistați cu coronavirus. Spitalul se va închide pentru 48 de ore, pentru a fi efectuată dezinfecția.

Două cadre medicale, confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar Foșcani. Clădirea, închisă pentru 48 de ore
Sursa foto: Foto: Spitalul Militar de Urgență " Dr. Alexandru Popescu" Focșani/ Facebook
25 Mar 2020   •   10:55

”Marți, 24 martie, la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Alexandru Popescu” Focșani au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 două persoane din rândul personalului medical și auxiliar sanitar.

În urma acestei situații, s-a dispus externarea tuturor pacienților și efectuarea anchetei epidemiologice în vederea stabilirii contacților, iar pe timpul acesteia, posibilii contacți sunt plasați în autoizolare, urmând a fi testați.

Spitalul Militar de Urgență Focșani se va închide pentru 48 de ore pentru executarea dezinfecției de grad foarte înalt pentru limitarea răspândirii infecției, cu excepția Centrului de Primiri Urgențe.

În același timp, se vor recolta analize de la toți contacții simptomatici și, în funcție de rezultatele finale ale anchetei epidemiologice, se vor dispune măsuri ulterioare de protecție a personalului medical, în vederea menținerii capacității operaționale a spitalului.”, se arată într-un comunicat al MApN.

×
Subiecte în articol: coronavirus mapn

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close