Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Monica Pop: "Este strigător la cer! Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?"

Dr. Monica Pop: "Este strigător la cer! Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?"

Medicul Monica Pop a lansat, joi, un atac critic la adresa autorităţilor care emit ordine după consultări cu "specialişti" fără a realiza că în ţară sunt medici cu experienţă şi oameni care ştiu adevărul.

Dr. Monica Pop: "Este strigător la cer! Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?"
Sursa foto: Monica Pop/Facebook
08 Apr 2021   •   22:40

Medicul Monica Pop s-a arătat revoltată de faptul că decidenții țării iau măsuri şi emit ordine fără să câcnească.

„Invenții şi exagerări. Până când?! Se bazează pe lipsa de informație şi pe naivitatea oamenilor!

Unii din decidenți uită ca mai sunt şi medici în tara asta, şi oameni care gândesc şi care știu ! S-a întâmplat vreodată ca vreun deces de gripă (epidemii întregi, repetate anual), de rujeolă, varicela etc, boli cu un mare grad de contagiozitate, persoana care s-a stins sa fie pusa fără haine, în saci?!

Fără slujba, gropari, fără măcar apropiații lor, alături?! Ei știu sigur, din moment ce spun mereu ca se consfătuiesc cu "specialiști", că nu e nici un pericol! E strigător la cer!

Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?! Dar cei care le executa fără sa crâcnească?! Dar cei care le știu si nu le schimbă", a conchis medicul Monica Pop pe Facebook.

O fiică îşi preia mama de la morgă dezbrăcată, băgată într-un sac și aruncată într-un sicriu: "Aşa o să ajungem toţi. Nu a avut COVID au scris după aceea cu pixul că are”

Femeia cere disperată să îi se spună de ce mama ei nu poate fi înmormântată creștinește. Potrivit acesteia, cei de la DSP ar fi scris undeva pe o hârtie că de fapt mama ei ar avea COVID-19. Îndoită de acest diagnostic fiica femei începe şi filmează momentul în care corpul neînsufleţit al părintelui ei, care este băgat în mai mulţi saci negri dezbrăcată, este pusă într-un sicriu cu hainele pe piept.

„Oameni buni nu o lasă în Biserică! Cu ce a greșit?

„Nu ne lăsați o îmbrăcăm, să o ducem la biserică creștinește. Cu poliția ( cei de la pompele funebre au semnat un act că se vor duce sicriul direct la cimitir) o ducem la groapă. Uitați, cum l-a îmbrăcat să își recunoască mama. Dacă ar fi avut COVID-19 îl îmbrăca așa" se întreabă îndurerată femeia.

„Unde trăim? Unde e religia noastră?”

Distribuiți lume bună, să vadă, că o să ajungem toţi să ne bage așa. Dezbrăcată în sac o bagă. Uitați câtă lume este aici, toată lumea așteaptă să își ia morții în sac fără haine, fără nimic.

„O traumă pentru noi! A luat coșciugul, nu mă lasă să intru”

O traumă pentru noi! A luat coșciugul, nu o îmbracă nu mă lasă să intru. Aș fi intrat să vedeți în ce hal o bagă. Unde trăim? Unde e religia noastră?

Noi avem scris negativ că nu a avut COVID și a scris după aceea cu pixul. Nu vrea să o ducă în biserică oameni buni, nu o lasă în biserică! Cu ce a greșit? Când noi avem scris negativ că nu a avut COVID și a scris după aceea jos pe o hârtiuță cu pixul din mână.

Un om care a avut o funcție, un om cu onoare în orașul Târgoviște, uitați cum i-a băgat hainele peste ea. O pune ca spânzurații", strigă femeia in lacrimi.

×
Subiecte în articol: reguli înmormântare COVID-19
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close