Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Oz: Acesta este ”vaccinul” la îndemâna tuturor împotriva răspândirii coronavirus

Dr. Oz: Acesta este ”vaccinul” la îndemâna tuturor împotriva răspândirii coronavirus

Celebrul doctor Mehmet Oz susține că s-a pregătit pentru o pandemie toată cariera sa, explicând totodată care este ”vaccinul” la îndemâna tuturor împotriva răspândirii coronavirus.

Dr. Oz: Acesta este ”vaccinul” la îndemâna tuturor împotriva răspândirii coronavirus
Sursa foto: Dr. Mehmet Oz
20 Mar 2020   •   10:55

Într-un articol publicat în Variety, Dr. Oz scrie că, în timp ce specialiștii virusologi lucrează din greu pentru realizarea unui vaccin împotrivia coronavirus, omul obișnuit poate apela la un ”vaccin” simplu, făcut în casă, pentru care are nevoie de lucruri la îndemâna tuturor, scrie Mirror.

Apă și săpun.

”Acum este momentul ca toți oamenii să se spele pe mâini precum chirurgii, acesta fiind „vaccinul” care ar putea reduce la jumătate riscul de infecție cu coronavirus. Suntem cu toții împreună în această situație, oameni de pe tot globul. Coronavirus poate fi învins, însă spălarea mâinilor este cea mai rapidă și ușoară cale de a ține coronavirus departe de tine, a mai spus Dr. Oz.

Dr. Mehmet Oz, chirurg de profesie, a fost dintotdeauna un militant al spălatului pe mâini cu rigurozitate, el explicând cu mai multe ocazii cum se face corect acest lucru.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus Mehmet Oz vaccin

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close