Antena 3 CNN Coronavirus Dumitru Dragomir spune că a avut coronavirus în 2019: A fost groaznic şi am contaminat toată familia

Dumitru Dragomir spune că a avut coronavirus în 2019: A fost groaznic şi am contaminat toată familia

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, susţine că a fost infectat cu coronavirus anul trecut, însă nu a fost testat.

Dumitru Dragomir spune că a avut coronavirus în 2019: A fost groaznic şi am contaminat toată familia
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    13 Apr 2020   •   16:19

Mai mult, Dumitru Dragomir, în vârstă de 73 de ani, este de părere că şi-a infectat şi familia, iar virusul spune că l-ar fi luat din Italia, potrivit telekomsport.ro.

Omul de afaceri susţine că a avut toate simptomele noului virus şi a fost internat timp de două săptămâni.

„L-am avut anul trecut. Foarte rău am fost. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii”, a declarat Dumitru Dragomir.

Deşi a simţit pe propria piele ce înseamnă boala, Dumitru Dragomir nu se teme de o nouă îmbolnăvire. Fostul şef al LPF iese afară zilnic.

„Îmi iau măsuri. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului. Aş putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere şi vreau să fac de aşa natură încât nepoţii mei să muncească mai puţin”, a mai spus Dragomir.
 

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir coronavirus
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close