Antena 3 CNN Coronavirus Zeci de infectări cu COVID-19 la spitalul Elias din Bucureşti. Internările au fost suspendate parţial

Zeci de infectări cu COVID-19 la spitalul Elias din Bucureşti. Internările au fost suspendate parţial

Spitalul Universitar de Urgenţă Elias a comunicat, marţi, că aproape 30 de angajaţi au fost depistaţi pozitiv la COVID-19, iar bilanţul s-ar putea agrava, întrucât sunt aşteptate rezultatele altor peste 60 de teste.

Zeci de infectări cu COVID-19 la spitalul Elias din Bucureşti. Internările au fost suspendate parţial
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    20 Oct 2020   •   21:20

Potrivit informaţiilor comunicate, a fost suspendată pentru două săptămâni internarea pacienților în Secția clinică de neurologie, unde au fost depistați pozitivi 11 angajați.

Pacienții deja internați în secție urmează să fie tratați până la externare sau transferați, după caz.

De asemenea, până luni, 26 octombrie, secțiile chirurgicale și Unitatea de îngrijiri postoperatorii, unde au fost depistaţi 15 angajaţi cu COVID, vor prelua doar urgenţele.

Cazurile care necesită intervenţii chirurgicale, dar care nu constituie urgențe, urmează să fie tratate pe bază de programare, după data menţionată.

Activitatea secţiilor de la Elias s-ar putea modifica în continuare, în funcţie de rezultatele celor 64 de teste care sunt aşteptate de către membrii personalului medical.

×
Subiecte în articol: elias COVID-19 internări
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close