Antena 3 Coronavirus Emil Boc a anunțat măsurile pentru evitarea carantinei în municipiul Cluj-Napoca: "Nici carantină de weekend, nici carantină generalizată"

Emil Boc a anunțat măsurile pentru evitarea carantinei în municipiul Cluj-Napoca: "Nici carantină de weekend, nici carantină generalizată"

de Mia Lungu    |    23 Mar 2021   •   18:51
Emil Boc a anunțat măsurile pentru evitarea carantinei în municipiul Cluj-Napoca: "Nici carantină de weekend, nici carantină generalizată" Hepta

Emil Boc a anunțat, marți, la Antena 3, ce măsuri s-au luat în Cluj pentru evitarea carantinei de weekend și celei generalizate și reducerea ratei de infectare cu COVID-19.

Primarul Clujul a anunțat că una dintre deciziile pentru reducerea incidenței cazurilor de infectare este "să se întărească actualele măsuri în vedere respectării cu strictețe a acestora prin implicarea poliției locale și a poliției naționale."

"Vor fi impuse, printr-un act legislativ de nivel național, unele măsuri noi suplimentare, care vor întări măsurile existente, fără să ajungem la carantină. Nici carantină de weekend, nici carantină generalizată.

S-a susținut nevoia vaccinari accelerate. Premierul chiar a avansat un scenariu optimist, că la sfârșitul lunii aprilie să ajungem la 100 de mii de persoane care să se vaccineze pe zi. Ceea ce ne-ar ajuta foarte mult să depășim această perioadă complicată și grea.

S-au subliniat măsurile actuale. Muncă de la domiciliu, atât pentru instituțiile publice, indemnarea în mediul privat, unde este posibil, să se lucreze de la domiciliu. Respectarea regimului de distanțare în transportul public. Creșterea capacităților la AȚI printr-o suplimentare a resurselor de personal." a povestit acesta la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close