Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Emilian Imbri: "Bucureştiul se va închide mai mult ca sigur" | VIDEO

Dr. Emilian Imbri: "Bucureştiul se va închide mai mult ca sigur" | VIDEO

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Bucureşti, a declarat, în această seară, că "Bucureştiul se va închide mai mult ca sigur", în contextul creşterii numărului de noi cazuri de infectare.

Dr. Emilian Imbri: "Bucureştiul se va închide mai mult ca sigur" | VIDEO
Sursa foto: Agerpres
de Alin Tarnovschi    |    16 Mar 2021   •   23:13

Dr. Imbri a anunţat că pandemia de coronavirus va dura şi în anul 2022, iar în perioada următoare Capitala urmează să se închidă.

De asemenea, managerul spitalului Victor Babeş a precizat că situaţia se va înrăutăţi, iar pacienţii care ajung în prezent în spitale au o simptomatologie mai gravă decât până acum.

"Mai durează foarte mult. Trecem în anul următor cu mască. Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienți mai mulți și cu simptomatologie mai gravă. Situația nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de șovăială.

Noi nu ne mai gândim la ziua de azi, noi ne gândim, deja, la Paști: - Vai de mine ce dezastru va fi că vom fi obligați, dar nu o să respectăm! Deja ai satisfacția că de Paști nu o să respecți. Nu ne gândim că sunt pline terapiile intensive, că sunt pline spitalele.

Nu va fi o rezolvare să mărim numărul de paturi de la terapie intensivă la 2.000, de exemplu. În Italia, lucrurile s-au mai lămurit puțin pentru că au murit bătrânii. Acum vin la rând tinerii cu comorbidități.

Ar trebui să colaboreze instituțiile între ele. Nu doar COVID există în România", a declarat dr. Emilian Imbri, la TVR 1, în emisiunea "România9" realizată de Ionuț Cristache.

×
Subiecte în articol: Emilian Imbri coronavirus carantină
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close