Antena 3 Coronavirus Englezii se vor putea testa anti COVID de două ori pe săptămână, gratuit

Englezii se vor putea testa anti COVID de două ori pe săptămână, gratuit

de Andreea Cigolea    |    05 Apr 2021   •   10:04
Englezii se vor putea testa anti COVID de două ori pe săptămână, gratuit

Toţi rezidenţii din Anglia vor putea să se testeze împotriva noului coronavirus de două ori pe săptămână în regim de gratuitate.

În perioada următoare, teste rapide anti-COVID-19 vor fi oferite pe scară largă tuturor rezidenţilor din Anglia care vor să se testeze în centre locale special amenajate, precum şi în şcoli şi în sediile unor companii, a anunţat luni guvernul britanic.

Până la această dispoziţie, disponibilitatea testelor rapide era limitată şi de aceste produse puteau să beneficieze doar persoanele din grupurile deosebit de vulnerabile.

Testarea populaţiei este considerată o măsură absolut necesară pentru a nu periclita succesul campaniei naţionale de vaccinare din Marea Britanie, în contextul în care această ţară a început să relaxeze restricţiile antiepidemice, a declarat prim-ministrul Boris Johnson.

Testarea populaţiei, considerată o măsură absolut necesară

Companiile care au mai mult de 10 angajaţi pot să solicite teste rapide pentru salariaţii lor. De asemenea, testările rapide vor continua în şcoli. Rezidenţii englezi vor putea să se testeze în centre locale special amenajate sau să comande astfel de teste care le vor fi livrate la domiciliile lor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close