Antena 3 Coronavirus Farmec, noi produse igienizante pentru mâini în pandemia de coronavirus

Farmec, noi produse igienizante pentru mâini în pandemia de coronavirus

20 Mar 2020   •   17:55
Farmec, noi produse igienizante pentru mâini în pandemia de coronavirus
Sursa foto: Foto: Farmec/ Facebook

Producătorul de cosmetice Farmec, a anunţat vineri demararea producţiei a două noi produse igienizante pentru uz personal, pe bază de alcool 70%, potrivit unui comunicat al companiei.

Primul produs este o loţiunea igienizantă pentru mâini, iar a doua un gel dezinfectant, iar instituţiile publice vor avea întâietate la distribuţie, potrivit companiei. "Produsele acţionează rapid, fiind o măsură practică şi eficientă pentru apărarea sănătăţii. (...) Pentru distribuirea acestor produse igienizante - realizate în regim de urgenţă cu resursele existente - vor fi prioritizate solicitările pentru consumul colectiv, respectiv din partea instituţiilor publice, care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului virus COVID-19. Apoi, în funcţie de stocuri, produsele vor fi distribuite şi către canalele de vânzare pentru consumatorii finali", arată Farmec.

Compania mai adaugă că se află în dialog permanent cu autorităţile pentru obţinerea tuturor aprobărilor şi, de asemenea, cu furnizorii de materii prime, respectiv de ambalaje în vederea livrărilor şi susţinerii pentru producţia de biocide în regim de urgenţă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Farmec coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close