Antena 3 CNN Coronavirus O femeie de 100 de ani a reușit să se vindece de infecția cu coronavirus, după o lună de spitalizare

O femeie de 100 de ani a reușit să se vindece de infecția cu coronavirus, după o lună de spitalizare

O femeie din Indonezia, în vârstă de 100 de ani, a fost infectată cu coronavirus și a reușit să se vindece. A devenit, astfel, cea mai în vârstă persoană care a supraviețuit noului virus.

O femeie de 100 de ani a reușit să se vindece de infecția cu coronavirus, după o lună de spitalizare
Sursa foto: Pexels
02 Iun 2020   •   08:56

Bătrâna, pe care o cheamă Kamtim, a stat în spital timp de o lună, iar în cele din urmă, după ce s-a vindecat, a fost lăsată să se întoarcă acasă.

"Sper că vindecarea ei îi va motiva pe vârstnici în timpul acestei pandemii", a spus guvernatorul regiunii Java de Est, Khofifah Indar Parawansa.

Nora femeii a spus că aceasta s-a vindecat mulțumită "disciplinei şi perseverenţei" de care a dat dovadă. "În fiecare zi, le-am solicitat infirmierilor noutăţi şi mi-au spus că este foarte puternică şi foarte disciplinată în ceea ce priveşte urmarea tratamentului".

În Indonezia, numărul cazurilor de coronavirus a depășit 26.000 de cazuri și 1.613 decese. Specialiștii cred că bilanțul e mult mai mare, având în vedere cu s-au efectuat foarte puține teste.

×
Subiecte în articol: Kamtim indonezia
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close