Antena 3 CNN Coronavirus O femeie de 104 ani din Columbia s-a vindecat de COVID-19 de două ori. Medic: "Este o victorie"

O femeie de 104 ani din Columbia s-a vindecat de COVID-19 de două ori. Medic: "Este o victorie"

Carmen Hernandez, în vârstă de 104 ani, a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 de două ori. După 21 de zile petrecute într-un spital de boli infecţioase din Columbia, a fost externată în aplauzele personalului medical.

O femeie de 104 ani din Columbia s-a vindecat de COVID-19 de două ori. Medic: "Este o victorie"
de Claudia Popovici    |    07 Apr 2021   •   19:26

Carmen Hernandez, locuişte în Tunja, o localitate situată la aproximativ 190 de kilometri nord de Bogota, capitala Columbiei. Ea a fost diagnosticată cu COVID-19 pentru prima dată în iunie 2020 și a fost tratată în clinica medicală din San Jose, unde locuiește de 25 de ani.

Pe 8 martie a fost din nou testată pozitiv cu SARS-CoV-2 și a fost internată în unitatea de terapie intensivă a clinicii „Canelones”.

„Pacienta de 104 ani a fost internată pe o perioada de 21 de zile. Din fericire, datorită efortului depus de echipele medicale și-a revenit destul de bine. Este o victorie, iar această pacientă și-a revenit și pleacă acasă în cele mai bune condiții”, a spus managerul clinicii.

×
Subiecte în articol: Columbia COVID-19 vindecare medici
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close