Antena 3 CNN Coronavirus O femeie de 105 ani, din Bucureşti, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin: "E singura soluţie să scăpăm"

O femeie de 105 ani, din Bucureşti, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin: "E singura soluţie să scăpăm"

O femeie în vârstă de 105 ani a mers să-și facă a treia doză de vaccin. La prima tură de vaccinare, a fost convinsă de neapotă, medic.

O femeie de 105 ani, din Bucureşti, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin: "E singura soluţie să scăpăm"
Sursa foto: Facebook | RO Vaccinare
de Alin Tarnovschi    |    17 Oct 2021   •   19:39

„A treia doză la venerabila vârstă de 105 ani. Doamna Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit astăzi, la Centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor, a treia doză de vaccin Pfizer BioNTech împotriva COVID-19”, anunță RO Vaccinare.

„M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluție să scăpăm e vaccinul”, spunea Zoea Baltag în luna martie, după ce a primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19.

Conform sursei citate, vârstnica nu a avut niciun fel de reacție adversă și este foarte bine.

"Un exemplu pentru toată lumea! A treia doză la venerabila vârstă de 105 ani.

Doamna Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit astăzi, la Centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor, a treia doză de vaccin Pfizer BioNTech împotriva COVID-19.

„M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluție să scăpăm e vaccinul”, spunea doamna Zoea Baltag în luna martie, după ce a primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19.

A avut încredere în medici, nu a avut niciun fel de reacție adversă și este foarte bine.

Sincere felicitări și alese mulțumiri pentru exemplul oferit tuturor!", se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook RO Vaccinare.

Un exemplu pentru toată lumea! A treia doză la venerabila vârstă de 105 ani. Doamna Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani,...

Publicată de RO Vaccinare pe Duminică, 17 octombrie 2021

×
Subiecte în articol: vaccinare RO Vaccinare coronavirus COVID-19
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close