Antena 3 CNN Coronavirus Cum a contractat femeia de 38 de ani coronavirusul și de ce este posibil să fi murit

Cum a contractat femeia de 38 de ani coronavirusul și de ce este posibil să fi murit

În ultima vreme s-a observat o creștere semnificativă a numărului persoanelor tinere răpuse de noul coronavirus. Iar experții medicali spun că nu există o explicație dovedită până în acest moment pentru aceste cazuri.

Cum a contractat femeia de 38 de ani coronavirusul și de ce este posibil să fi murit
Sursa foto: pixabay
08 Apr 2020   •   14:23

Același lucru s-a întâmplat și în cazul femeii în vârstă de 38 de ani, ucisă ieri de noul COVID-19. Oficialii susțin că aceasta nu ar fi avut alte comorbidități.

Potrivit reprezentaților Prefecturii Constanța, femeia este posibil să fi contractat virusul în familie. Fiica femeii, în vârstă de 20 de ani, fusese confirmată inițial pozitiv pentru COVID-19, fiind în acest moment vindecată. Așadar, este posibil ca femeia să fi luat virusul de la fiica ei.

Pe de altă parte, potrivit unor surse din cadrul spitalului, femeia suferea de mai mulți ani de o boală colorectală, motiv pentru care mergea frecvent la spitalul din Constanța. Cu alte cuvinte, nu este exclus ca femeia să fi contractat virusul chiar din cadrul spitalului, unde au fost confirmate mai multe cazuri de infecție cu COVID-19.

De asemenea, este posibil ca boala colorectală de care suferea să fi reprezentat un factor important în deteriorarea rapidă a stării de sănătate a femeii. 

×
Subiecte în articol: deces femeie coronavirus boala colorectala
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close