Antena 3 CNN Coronavirus O femeie din Londra a murit de coronavirus, după ce medicii i-au spus că „nu este o prioritate”. Soţ: Nu mai ştiu nimic, m-au lăsat aici şi mi-au spus să mă izolez

O femeie din Londra a murit de coronavirus, după ce medicii i-au spus că „nu este o prioritate”. Soţ: Nu mai ştiu nimic, m-au lăsat aici şi mi-au spus să mă izolez

O femeie de 36 de ani din Londra a murit zilele trecute, după ce a prezentat simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, iar paramedicii sosiţi acasă au stabilit că nu reprezintă o prioritate, motiv pentru care nu au luat-o pe femeie la spital.

O femeie din Londra a murit de coronavirus, după ce medicii i-au spus că „nu este o prioritate”. Soţ: Nu mai ştiu nimic, m-au lăsat aici şi mi-au spus să mă izolez
de M.Z.    |    26 Mar 2020   •   08:43

Soţul femeii, Fabian Williams, spune că a apelat Ambulanţa vineri, după ce mai multe zile femeia nu s-a simţit bine, iar în ultima perioadă nu mai putea respira, voma şi acuza dureri puternice de stomac.

Medicul de pe Ambulanţă i-a făcut câteva teste, mai spune bărbatul, şi a decis că nu o va duce la spital, pentru că era o prioritate.

A doua zi însă, starea Kaylei Williams s-a deteriorat şi la scurt timp, soţul acestei a găsit-o moartă.

Trei echipaje de ambulanţă au sosit după ce a anunţat decesul, au încercat să o resusciteze şi ulterior trupul femeii a fost preluat pentru a fi dus la morgă.

„De atunci nu mai ştiu nimic. M-au lăsat aici şi mi-au spus că trebuie să mă izolez. Nu mi-au spus altceva. Sunt diabetic. Iau insulină. Tot ce ştiu este că trebuie să mă izolez”, a declarat bărbatul.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus Londra deces Kayla Williams
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close