Antena 3 CNN Coronavirus O femeie a rămas complet paralizată după COVID-19, în Anglia

O femeie a rămas complet paralizată după COVID-19, în Anglia

Femeia, mamă a patru copii, a rămas complet paralizată după ce s-a infectat cu SARS-COV-2, în urmă cu aproximativ trei luni. Chiar dacă s-a vindecat ea nu mai poate vorbi, nu se mai poate mișca și nici măcar nu mai poate respira de una singură.

O femeie a rămas complet paralizată după COVID-19, în Anglia
de Claudia Popovici    |    06 Apr 2021   •   23:07

Drama Ayeshei, în vârstă de 55 de ani, din Cambridge, Anglia, a început de Crăciun cu episoade de tuse şi pierderea respiraţiei.

Pe 29 decembrie a fost dusă de urgență la spital. Două zile mai târziu, a fost conectată la un ventilator. La scurt timp temperatura ei a crescut până la 42 C şi a intrat în comă.

COVID-19 i-a afectat complet creierul

Şi medicii sunt surprinşi de evoluţia bruscă a bolii. Ei nu îşi pot explica încă din ce cauză Covid-19 i-a afectat atât de tare creierul, făcând imposibilă mișcarea, vorbirea sau ascultarea.

„Medicii au spus că trebuie să luam în considerare posibilitatea de a-i pune capăt vieții. Au întrebat: dacă are din nou un stop cardiac, vreți să o resuscităm? Și am spus: Da”, a povestit fiica femeii care a promis că va lupta până la capăt, notează presa locală.

În ciuda a ceea ce spun medicii despre starea femeii, familia speră la o minune și a început strângerea de fonduri pentru a plăti facturile pentru spitalizare. Banii vor fi folosiți pentru a o sprijini pe Ayeshei în momentul în care va putea părăsi spitalul.

×
Subiecte în articol: Anglia COVID-19
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close