Antena 3 CNN Coronavirus O femeie din București, confirmată pozitiv de două ori, a fost găsită în vama Nădlac II. Nu a respectat izolarea şi a călătorit în străinătate

O femeie din București, confirmată pozitiv de două ori, a fost găsită în vama Nădlac II. Nu a respectat izolarea şi a călătorit în străinătate

O femeie din București, confirmată pozitiv de două ori și care trebuia să stea în izolare la o adresă din Capitală, a încercat să intre în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

O femeie din București, confirmată pozitiv de două ori, a fost găsită în vama Nădlac II. Nu a respectat izolarea şi a călătorit în străinătate
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    14 Feb 2022   •   18:08

Femeia făcuse o excursie în străinătate deși știa că este infectată.

"O femeie în vârstă de 35 de ani, din București s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II pentru a intra în țară, însă, după efectuarea formalităților epidemiologice, reprezentantul DSP a constatat că aceasta figurează în evidențe ca fiind plasată în izolare la domiciliul declarat din București, în urma confirmării infectării cu virusul SARS CoV-2", au anunțat autoritățile.

Femeia a fost testată de două ori într-un interval de 48 de ore. Fiecare test a confirmat prezența virusului și ulterior au fost trimise mesajele de confirmare ,,CoronaForms'’.

O femeie din Bucureşti, confirmată cu SARS-COV-2, nu a respectat izolarea şi a călătorit în străinătate

Femeia nu a ținut cont de obligațiile legale pe care le avea pentru prevenirea răspândirii virusului și a efectuat, împreună cu un membru de familie, o călătorie în străinătate, chiar în ziua în care a fost confirmată pozitiv.

Reprezentantul DSP a informat Jandarmeria, iar jandarmii au întocmit pe numele femeii, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de Poliție în vederea continuării cercetărilor, au precizat jandarmii.

×
Subiecte în articol: vama Nădlac II COVID-19 coronavirus
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close