Antena 3 CNN Coronavirus O pensionară din Mexic a mers într-un centru de vaccinare şi i-a dat un bilet asistentei. Aceasta a chemat urgent poliția

O pensionară din Mexic a mers într-un centru de vaccinare şi i-a dat un bilet asistentei. Aceasta a chemat urgent poliția

Femeia, în vârstă de 85 de ani, a reușit să ceară ajutor pentru a fi salvată de rudele sale, care o țineau sechestrată în casă. Programată pentru vaccin femeia i-a dat pe ascuns un bilet asistentei, care a chemat urgent poliţia.

O pensionară din Mexic a mers într-un centru de vaccinare şi i-a dat un bilet asistentei. Aceasta a chemat urgent poliția
Sursa foto: DailyMail.com
de Claudia Popovici    |    09 Apr 2021   •   19:34

Incidentul a avut loc duminică la centrul de vaccinare Mexico City. Femeia, în vârstă de 85 de ani, a fost adusă de rude pentru a se imuniza împotriva COVID-19.

Profitând de faptul că a intrat singură în cabinet, pensionara i-a înmânat asistentei, care urma să-i administreze vaccinul, un bilet prin care solicita ajutor. După ce a citit biletul, asistenta a chemat imediat poliţia.

Potrivit, secretariatului pentru securitatea cetățenească (SSC) din Mexico City, fiica femeii obișnuia să o umilească ținând-o închisă în casă în condiții inumane. 

Femeia a fost dusă într-un loc sigur, de unde va fi anchetat cazul ei

Fiica femeii, în vârstă de 39 de ani, și un bărbat de 59 de ani, ginerele ei, au fost „arestați și prezentați agentului ministerului public corespunzător, care va definiți situația lor juridică și efectua anchetele pertinente", informează presa locală.

×
Subiecte în articol: centru vaccinare asistenta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close