Antena 3 CNN Coronavirus Selfie din izoletă. Testul fiicei primarului Devei, pozitiv pentru coronavirus

Selfie din izoletă. Testul fiicei primarului Devei, pozitiv pentru coronavirus

Primarul Devei, Florin Oancea, diagnosticat cu noul coronavirus, a făcut o postare pe Facebook cu privire la faptul că și testul fiicei sale a ieșit pozitiv. Edilul a publicat și un selfie făcut de fiica sa în izoletă în timp ce era transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

Selfie din izoletă. Testul fiicei primarului Devei, pozitiv pentru coronavirus
Sursa foto: Facebook/ Florin Oancea
16 Mar 2020   •   09:38

Primarul Devei, Florin Oancea, spune că fiul și soția au avut rezultat negativ, însă în cazul fiicei, testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv.

„Dragi prieteni, am primit în această după-amiază (duminică – n.r.) rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate negative, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat pozitiv - şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara”, spune Florin Oancea.

Primarul a postat pe Facebook și o fotografie cu fiica sa, în izoletă.

„Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, mai scrie Oancea.

Primarul Devei, Florin Oancea şi administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19), după ce au mers la reuniunea BPN a PNL la care a participat şi senatorul Vergil Chiţac, primul politician român confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

×
Subiecte în articol: selfie izoleta florin oancea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close