Antena 3 Coronavirus Selfie din izoletă. Testul fiicei primarului Devei, pozitiv pentru coronavirus

Selfie din izoletă. Testul fiicei primarului Devei, pozitiv pentru coronavirus

de L.D.    |    16 Mar 2020   •   09:38
Selfie din izoletă. Testul fiicei primarului Devei, pozitiv pentru coronavirus
Sursa foto: Facebook/ Florin Oancea

Primarul Devei, Florin Oancea, diagnosticat cu noul coronavirus, a făcut o postare pe Facebook cu privire la faptul că și testul fiicei sale a ieșit pozitiv. Edilul a publicat și un selfie făcut de fiica sa în izoletă în timp ce era transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

Primarul Devei, Florin Oancea, spune că fiul și soția au avut rezultat negativ, însă în cazul fiicei, testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv.

„Dragi prieteni, am primit în această după-amiază (duminică – n.r.) rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate negative, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat pozitiv - şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara”, spune Florin Oancea.

Primarul a postat pe Facebook și o fotografie cu fiica sa, în izoletă.

„Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, mai scrie Oancea.

Primarul Devei, Florin Oancea şi administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19), după ce au mers la reuniunea BPN a PNL la care a participat şi senatorul Vergil Chiţac, primul politician român confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close