Antena 3 Coronavirus Focar de COVID-19 la încă o primărie din Capitală. Mai mulți salariați ai instituției s-au infectat

Focar de COVID-19 la încă o primărie din Capitală. Mai mulți salariați ai instituției s-au infectat

de Georgiana Adam    |    12 Mar 2021   •   11:50
Focar de COVID-19 la încă o primărie din Capitală. Mai mulți salariați ai instituției s-au infectat
Sursa foto: hepta

Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul Covid în ultimele zile.

”Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul SARS-COV-2 în ultimele zile. Mai exact, este vorba de 7 persoane din cadrul Direcției Resurse Umane și o persoană de la Direcția de Investiții. S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toți colegii celor doi funcționari care au intrat în contact direct cu aceștia să fie testați. Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ”, anunță Primăria Sectorului 5.

Focar de COVID-19 la Primăria Sectorului 5. Toate spațiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate

”Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le solicită din nou angajaților să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecție în permanență.

Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măștii, importanța igienizării mâinilor și modalitățile de înscriere în campania de vaccinare și importanța acesteia”, transmite Primăria Sectorului 5.

×
Subiecte în articol: coronavirus Primăria Sectorului 5

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close