Antena 3 Coronavirus Medicul Gabriel Diaconu: ”Boala COVID-19 cu simptome ușoare nu imunizează natural”

Medicul Gabriel Diaconu: ”Boala COVID-19 cu simptome ușoare nu imunizează natural”

de Andreea Ştefan    |    10 Oct 2021   •   08:22
Medicul Gabriel Diaconu: ”Boala COVID-19 cu simptome ușoare nu imunizează natural”
Sursa foto: Facebook/Gabriel Diaconu

Persoanele care au trecut prin boala COVID-19 nu ar trebui să stea liniștiți că s-au imunizat. Avertismentul vine din partea medicului psihiatru Gabriel Diaconu. Rezultatele unui studiu realizat în Marea Britanie arată că cei care s-au îmbolnăvit cu COVID-19 și au făcut forme ușoare nu au dezvoltat anticorpii necesari care să-i ferească de boală.

Medicul Gabriel Diaconu susține că doar prin vaccinare organismul este protejat de formele severe.

”Cea mai bună strategie de prevenție a omului de rând este să se vaccineze. Trebuie să o spunem clar și răspicat. Toți, peste un milion de români, când au contactat acest virus, au intrat pe un drum al imunizării naturale.

40.000 dintre ei nu au ajuns acolo. Boala cu simptome ușoare nu imunizează natural. Este un mit și o fabricație anti-vaccinală, care spune că e mai bine să te imunizezi dacă ai făcut muci, decât să faci vaccinul.

Această retorică, la momentul de față, și medicii din spitale o știu cel mai bine, omoară vieți în mod prematur”, a declarat la Antena 3 medicul Gabriel Diaconu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close