Antena 3 CNN Coronavirus Firea: Nu vă puteţi abţine de la răutăţi şi atacuri politice nici măcar acum, pe timpuri atât de grele

Firea: Nu vă puteţi abţine de la răutăţi şi atacuri politice nici măcar acum, pe timpuri atât de grele

Gabriela Firea spune că nu este adevărat că Primăria Capitalei a pus la dispoziţie un spaţiu "impropriu" pentru medicii care răspund la Tel Verde Covid, în cadrul Arenei Naţionale, aşa cum a afirmat un politician.

Firea: Nu vă puteţi abţine de la răutăţi şi atacuri politice nici măcar acum, pe timpuri atât de grele
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    28 Mar 2020   •   11:40

Primarul susţine că turele doctorilor sunt stabilite de Ministerul Sănătăţii şi se respectă normelor de distanţă obligatorie în caz de pandemie.

"Nu va puteţi abţine de la răutăţi şi atacuri politice nedemne nici măcar acum, pe timpuri atât de grele pentru întreaga omenire...", încheie Firea.

Vlad Voiculescu scrie, într-o postare pe Facebook, că Gabriela Firea, primarul Capitalei, "adună 700 dintre viitorii medici ai țării ăsteia pe Arena Națională", pentru a organiza un call-center cu oameni care fac asta de la casele lor.


"Resping cu fermitate informatiile neadevarate lansate in spatiul public de un politician, care afirma ca Primaria Capitalei, la solicitarea Ministerului Sanatatii, a pus la dispozitie un spatiu impropriu pentru medicii care raspund cetatenilor la Tel Verde Covid, in cadrul Arenei Nationale.

Nu vor lucra “700 de medici simultan intr-o incapere mica”.

Turele de lucru sunt stabilite de catre Ministerul Sanatatii, conform normelor de distanta obligatorie in caz de pandemie.

Primaria Capitalei pune la dispozitie orice spatiu necesar, conform normelor, la Arena Nationala. Sunt mii de metri patrati.

Iata in imagini alte sali care sunt amenajate pentru medicii de la Tel Verde. Fireste, cu mese, scaune, la distanta. Si curatenie si dezinfectie de 3 ori pe zi.

Inainte de a se formula acuzatii nefondate, ar fi fost de dorit sa existe o minima informare.

Dar nu se putea strica o postare “buna” insa otravita, cu adevarul.

Nu va puteti abtine de la rautati si atacuri politice nedemne nici macar acum, pe timpuri atat de grele pentru intreaga omenire...
#Rusine #Dezinformatorii
#VetiCulegeCeAtiSemanat"
, a scris primarul Capitalei, Gabriela Firea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close