Antena 3 CNN Coronavirus Generalul-maior Petrișor Mandu a murit infectat cu coronavirus, la două zile după soția sa

Generalul-maior Petrișor Mandu a murit infectat cu coronavirus, la două zile după soția sa

Petrișor Mandu, general-maior în rezervă, a murit sâmbătă, după ce s-a infectat cu coronavirus, la doar două zile după ce și soția sa a murit tot din cauza COVID-19.

Generalul-maior Petrișor Mandu a murit infectat cu coronavirus, la două zile după soția sa
Sursa foto: Facebook / Mandu Petrisor
de Cătălin Tuluc    |    13 Sep 2020   •   17:00

Generalul-maior în rezervă Petrișor Mandu a murit sâmbătă, pe un pat de spital, din cauza Covid-19. 

Cu doar două zile în urmă, a murit și soția acestuia, internată și ea în spital, fiind infectată cu coronavirus.

Petrișor Mandu a fost General-maior al MApN, Doctor în Științe Militare și în Management. De asemenea, era profesor universitar în cadrul Universității Transilvania, din Brașov.

La Universitatea Transilvania din Brașov preda cursurile:Managementul riscului; Riscuri şi securitatea afacerilor internaţionale; Managementul crizelor sau Geopolitică.

De asemenea, generalul Mandu a fost inclus în Enciclopedia personalităţilor societăţii contemporane „Who’s who in România”, Ediţie Princeps, din 2002.

Acesta avea o bogată experiență managerială fiind Rector al Institutului Militar Gen. Bungescu și Rector al Academiei Fortelor Aeriene.

Până astăzi, 13 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 103.495 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), 1.109 cazuri noi în doar 24 de ore.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.052. Dintre acestea, 465 sunt internate la ATI.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close