Antena 3 CNN Coronavirus George Copos, bolnav de COVID-19: "Sunt bine! La Balş, sunt super-doctori. Voi fi mereu sponsorul lor"

George Copos, bolnav de COVID-19: "Sunt bine! La Balş, sunt super-doctori. Voi fi mereu sponsorul lor"

Omul de afaceri George Copos, infectat cu coronavirus, se află în izolare de 10 zile, dar a avut nevoie şi de intervenţia medicilor de la Institutul Matei Balş, a spus fostul patron al echipei Rapid, în exclusivitate pentru Antena 3.

George Copos, bolnav de COVID-19: "Sunt bine! La Balş, sunt super-doctori. Voi fi mereu sponsorul lor"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    13 Oct 2020   •   15:20

George Copos se simte bine acum, a fost externat de curând, dar este în continuare în izolare la domiciliu. 

Omul de afaceri a fost internat la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa medicilor de acolo. În plus, Copos a spus că va fi mereu sponsorul lor.

"Sunt bine! La Balş, sunt super-doctori şi un super personal medical!

G. Copos: La Balş, sunt super-doctori. Voi fi mereu sponsorul lor

Să-i binecuvânteze Dumnezeu! 

Voi fi mereu sponsorul lor!", a declarat omul de afaceri George Copos, marţi, în exclusivitate pentru Antena 3.

În vârstă de 67 de ani, George Copos a fost vicepremier al României şi, totodată, printre inculpaţii condamnaţi în Dosarul Transferurilor. Fostul patron al Rapidului a promis că nu va mai reveni în fotbalul românesc.

COVID-19 în România

Potrivit celui mai recent bilanţ, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat marţi 3.109 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate 68 de decese în ultimele 24 de ore și 651 pacienţi internați la ATI.

Până marţi, 13 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 160.461 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 5.535 de bolnavi au murit din cauza COVID-19.

×
Subiecte în articol: George Copos coronavirus COVID-19
Parteneri
x close