Dr. Gheorghiță totul despre lista de așteptare pentru persoanele care vor să se vaccineze în etapa III

de Andreea Cigolea    |    20 Feb 2021   •   10:10
Dr. Gheorghiță totul despre lista de așteptare pentru persoanele care vor să se vaccineze în etapa III

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, anunță că vaccinarea persoanelor din etapa a treia ar putea începe în luna aprilie. De aceea, înscrierile în platformă pentru această etapă ar trebui să înceapă în martie, urmând a se realiza liste de așteptare.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, susține că înscrierile pentru etapa a treia a vaccinării ar putea începe luna viitoare. Vori fi liste de așteptare și apoi, în aprilie, primele persoane aflate în această etapă s-ar putea vaccina, a precizat Gheorghiță.

„Probabil că în aprilie, undeva la jumătate lunii aprilie, vom începe și a treia etapă de vaccinare. Vom pune în funcțiune la jumătatea lunii martie această listă de așteptare, persoanele vor putea să se programeze. Să se înscrie pe acea listă de așteptare”, a declarat Valeriu Gheorghiță, la Digi24.

Listele de așteptare de pe platforma de vaccinare vor fi deschise în funcție de numărul de vaccinuri care vor fi livrate României.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close