Antena 3 CNN Coronavirus Gigi Becali, dezlănțuit: ”Vor să facă panică, să distrugă popoare! Lăsați-ne în pace”

Gigi Becali, dezlănțuit: ”Vor să facă panică, să distrugă popoare! Lăsați-ne în pace”

Gigi Becali a răbufnit cu privire la situația generată de coronavirus. Latifundiarul susține că românii nu mor de coronavirus pentru că au în ADN Sfânta Liturghie care ne ”protejează” de virusul ucigaș.

Gigi Becali, dezlănțuit: ”Vor să facă panică, să distrugă popoare! Lăsați-ne în pace”
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    26 Iul 2020   •   15:30

”Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus...oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.”, a zis Gigi Becali.

”Dacă s-ar face teste în Italia, ar găsi 7.000 pe zi”

”Spun din fericire că noi suntem pe acea -listă neagră-. Noi avem 2.000 de morți în șapte luni, ei în două zile, nu le e puțin rușine așa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pacee. Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid.”

×
Subiecte în articol: Gigi Becali coronavirus
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close