Antena 3 CNN Coronavirus Orban anunță că Guvernul va finaliza în scurt timp Planul de măsuri de relansare economică

Orban anunță că Guvernul va finaliza în scurt timp Planul de măsuri de relansare economică

Premierul Ludovic Orban a anunțat, marți, că în scurt timp Executivul va finaliza Planul de măsuri de relansare economică, care include o importantă componentă de finanțare din fonduri europene.

Orban anunță că Guvernul va finaliza în scurt timp Planul de măsuri de relansare economică
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    26 Mai 2020   •   13:37

„Consultările premierul Ludovic Orban cu mediul de afaceri au continuat astăzi cu reprezentanții Liberty Steel, companie care deține combinatul siderurgic de la Galați. Oficialii Guvernului și cei ai Liberty Steel au discutat despre consecințele provocate de pandemia COVID-19 asupra economiei și sectorului siderurgic, precum și despre măsurile de relansare economică pregătite de Guvern”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Potrivit sursei citate, prim-ministrul a precizat că în scurt timp Executivul va finaliza Planul de măsuri de relansare economică, care include o importantă componentă de finanțare din fonduri europene și este corelat cu politicile Comisiei Europene.

Plan de măsuri de relansare economică

„Acest Plan economic se bazează pe stimularea investițiilor publice și private și pe creșterea competitivității bunurilor produse în România, astfel încât să relansăm economia pe baze sănătoase”, a menționat premierul Orban.

Premierul Ludovic Orban: O să încercăm să creștem alocația copiilor

Executivul are ca prioritate susținerea proiectelor de infrastructură, element cheie pentru dezvoltarea economică a României.

×
Subiecte în articol: economie guvern Orban
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close